Alt som er av konferanser, forelesninger og seminarer på Ludwig von Mises Instituttet er tilgjengelig online. En gullgruve for frifanter og alle som er interessert i mindre makt til de mektige, og mer frihet til den enkelte.

Her er et galleri over de mest sette videoen som Mises.org har lagt ut på Youtube…

Dette er bare en liten del av det du kan vente å finn av av Media på Mises-instituttets hjemmesider .

Og mens du er der, gå ikke glipp av mises.org’s Litteraturside. Her finner du de fleste av de bøkene som du også kan kjøpe på instituttets bokhandel, gratis tilgjengelig online. I tillegg finner du journalartikler, essays og andre skrifter. Mises.org sier selv, og det er utvilsomt riktig, at her finner du det mest komplette utbud av bøker skrevet i liberalismens og den såkalte «østeriske» økonomisk skolens tradisjon. Med sin konjunkturteori kunne denne skolen forklare og forutsi finanskrisen før den inntraff. Kjente navn i så måte – som Ron Paul og Peter Schiff – har hentet sin økonomisforståelse fra den østeriske skolen.

Mises-instituttet har nå opprettet et Mises Academy, hvor du for et par hundre dollar kan ta et innføringskurs i den østeriske skolens konjunkturteori (Understanding the Business Cycle). Det er knapt mer enn prisen for de tre bøkene følger med og skal leses i løpet av kurset.