Kommunismens blodige historie, eller The Bloody History of Communism» av den muslimske sosiologen Fatih Kocaman, er en tyrkisk dokumentar om kommunismens historie, som først og fremst har sin nytte i at den er egnet til å få folk til å forstå at vi også overfor kommunismen, må si «aldri mer!».

Se den på YouTube

Men teoretisk er dokumentaren åpenbart basert på islamsk kreasjonisme, og dens skildringen av det avskyelige ved kommunismen, fungerer vel da som en skyteskive som klistres på darwinismen og materialismen – i stedet for å trekke historiske paraleller til for eksempel anabaptistene i Münster, og i stedet for å føre de filosofiske linjene tilbake til Hegel og Rousseau. Det kan vel være noe delvis sant i dokumentarens analyse, men bortsett fra analysen, er dokumentaren vel verdt å se som en historisk gjennomgang av og som en påminnelse om det avskyelige ved kommunismen:

Kommunismen var den blodigste ideologien som forårsaket mer enn 120 millioner uskyldiges død i det 20. århundret. Det var et mareritt som lovet likhet og rettferdighet, men som bare bragte blodbad, død og frykt. Denne tredelte dokumentaren viser kommunismens fryktelig bestialitet og dens underliggende filosofi. Fra Marx til Lenin, Stalin, Mao eller Pol Pot, oppdager du hvordan den materialistiske filosofien transformerer menneskene til teoretikere i vold og mestere i grusomhet.

Se alternative spilliste 1 , alternative spilliste 2 i tillfelle den skulle forsvinne fra YouTube.